Oplossingen op maat

 

Wij creëren oplossingen voor de toekomst...

Lhoist heeft meer dan 120 jaar ervaring in de kalk- en mineraalindustrie. We hebben 90 vestigingen in 25 landen.

Onze nabijheid tot onze klanten is uniek waardoor wij ons in de markt onderscheiden. Op deze manier kunnen wij beter aan uw specifieke vraag voldoen met maatwerkoplossingen. We investeren veel in onderzoek en hebben de beste talenten in de sector in dienst. We werken continu aan de ontwikkeling en optimalisering van nieuwe producten en processen via de in-house uitwisseling van ideeën. Eén van onze uitdagingen is het verder ontwikkelen van innovatieve toepassingen van onze ruwe materialen en hulpbronnen waarvan u kunt profiteren.

...door producten en diensten van de beste kwaliteit te bieden...

Kwaliteit is de basis van alles wat wij ondernemen. We beoordelen iedere stap van het proces. Lhoist streeft ernaar u het beste advies, het meest geschikte product en technische dienst te bieden. 

Ons aanbod is gebaseerd op drie elementen:

  • Expertise uit jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk van specialisten.
  • Een grote productportfolio van reagentia en componenten voor alle toepassingen; we verzorgen de meest toepasselijke kwaliteit van het product zodat dit precies bij uw vereisten past
  • Aanvullende diensten waaronder technische testen, logistiek, analytisch meetmateriaal, specifieke reagensanalyse en supply chain. We kunnen eveneens zorgdragen voor uw voorraadbeheer (VMI = vendor management inventory).

...in samenwerking met onze klanten.

We ontwikkelen unieke tools in directe samenwerking met de klant. Producten op mineraal- en kalkbasis zijn vaak lokaal vastglegd. Door onze wereldwijde aanwezigheid, kunnen wij onze globale visie en input met lokale klanten delen die met hun bedrijven dicht bij onze groeves liggen. Synergieprojecten bieden ons de kans uw processen te analyseren en u te helpen de totale kosten (TCO - total cost of ownership) en/of gebruikswaarde (VIU - value in use) van onze producten te verbeteren. Veel van zulke projecten zijn al in verschillende sectoren succesvol uitgerold, zoals in de staalindustrie, voor milieu-toepassingen, maar ook in de chemische en pulp- en papierindustrie, om er maar een paar te noemen.