Diervoeding

Animal Nutrition

Diervoeding

Dieren hebben dagelijks kalk en magnesium nodig voor de biologische balans van hun organisme. Lhoist biedt een scala aan mineraalproducten voor een evenwichtigere benadering van diervoeding.

Faunacal® en CalcioFeed® dragen natuurlijke calcium en magnesium bij als minerale toevoegingen aan diervoeding, zowel puur of als een component in recepten van gemengd voer.

Braadkippen en legkippen hebben verschillende behoeften ten aanzien van de grootte van de mineraaldeeltjes uit hun kalkbron. Dit staat in direct verband met de resulterende kwaliteit van hun eierschaal en prestaties van de braadkip. Dus moeten er bepaalde voorgeschreven producten worden gebruikt in elke groeifase voor elke specifieke diercategorie. We bieden oplossingen op maat voor de markt in een breed scala aan deeltjesgroottes voor het juiste calciumgebruik.

In navolging van nieuwe productie-eisen van de markt voor diervoeding, is een correcte calciumvoorraad noodzakelijk om hoge biologische beschikbaarheid te verzekeren tijdens de gehele productiecyclus en om storingen in de stofwisseling te voorkomen.

Faunacal® en CalcioFeed® hebben zeer nauwkeurige deeltjesgroottes die worden verkregen door middel van zorgvuldige kwaliteitscontroles die worden uitgevoerd vanaf de extractie van afzetsels tot aan het verpakken. Innovatieve technologieën in het malen en de classificatie zorgen voor constant gecontroleerde oplosbaarheid.

We werken ook met toonaangevende universiteiten om de calcium- en magnesiumvereisten voor de diervoedingssector te onderzoeken en beter te begrijpen.

Verder zijn onze producten gecertificeerd als een voedseltoevoeging voor honden en katten.